ВГМО
Тел.+380500753982
zdorovaukraina@bigmir.net
Версия для печатиНа печать Написать письмоНаписать письмо ВойтиАвторизация Карта сайтаКарта сайта
Главная Здоровая Украина ТВ-канал "Здоровая Украина" ШКОЛА ТЕЛЕведущих Проекты-Работа Конкурсы
Детство без слез АЛЛЕЯ ПАТРИОТОВ ДЕТДОМА-ТВ-марафон Наши акции Новости Контакты

      Стартовал Всеукраинский проект     


 


                        "   Здоровой Украине - Здоровые дети!"

Новости

ПИВО против детей

31.03.2011

Необхідно усунути доступ дітей до алкоголю
Круглый стол в ИА "Укринформ" -31.03.2011- организатор ВГМО "Молодежное движение "Здоровая Украина".
Громадські організації виступають проти методичних рекомендацій із впровадження інформаційно-освітньої антиалкогольної програми для учнів та їх батьків від компанії, що виробляє пиво і безалкогольні напої. На їх думку, цей проект спрямований не на боротьбу із дитячим алкоголізмом, а на пропаганду слабоалкогольних напоїв. Про це заявили представники громадських організацій під час "круглого столу" в УКРІНФОРМі.
Як розповів лідер ВГМО "Молодіжний рух "Здорова Україна" Станіслав Липовський, ПрАТ "Укрпиво" проводить семінари для вчителів із впровадження в школах антиалкогольної програми, метою якої є попередження поширення дитячого алкоголізму.

Проте методичні рекомендації є піар-ходом виробника, а головне - становлять загрозу здоров'ю дітей, оскільки містять дані про безпечні дози алкоголю для людини. Лідер молодіжного руху вважає, що необхідно усунути доступ дітей до алкоголю, зокрема до пива та інших слабоалкогольних напоїв, оскільки саме з цього починається дитячий алкоголізм.

За 10 років вживання алкогольних напоїв в Україні зросло утричі на душу населення на рік. На сьогоднішній день Україна є лідером із дитячого алкоголізму в світі, зазначив С.Липовський. "Ми боремося проти дитячого алкоголізму, оскільки вважаємо, що саме він дає старт іншим шкідливим звичкам, наркоманії та поширенню СНІДу", - заявив він.

За словами лідера ВГМО "Молодіжний рух "Здорова Україна", організація не тільки веде пропаганду здорового способу життя, а й розробила альтернативний план оздоровлення дітей і молоді. Зокрема, він включає екстремальні види спорту, такі як страйкбол, паркур. Крім того, дітям пропонується знімати соціальне кіно, брати участь у виставах, театралізованих дійствах.

Людмила Жукова, КИЇВ. 31 березня 2011 року.

 

Комментировать » Комментариев (0)


К списку статей
Другие статьи

Финал конкурса "Мисс Украина-2012".

31 марта 2012 г. состоялся финал конкурса «Мисс Украина-2012».  На звание «Мисс Украина» претендуют 26 девушек. Режиссер-постановщик шоу - хореограф,  режиссер и продюсер Лена Коляденко. Ведущие церемонии: Александр Цекало, Иван Ургант, Сергей Светлаков, Гарик Мртиросян, швейцарская модель и телеведущая Ксения Чумичева. Почетные гости конкурса: AKON (Эйкон); израильская топ-модель Бар Рафаэли; певица и актриса Вера Брежнева, российский рэпер Тимати.

Бій року між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм.

2 липня в Гамбурзі відбудеться найбільш очікуваний бій року між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм Нагадаємо, що раніше Міжнародна меценатська організація "TOP Ukraine" в рамках розвитку і підтримки вітчизняного спорту на міжнародній арені підписала спонсорську угоду на участь у проведенні найбільш захоплюючого бою двох боксерів у супертяжкій вазі: гордості України - чемпіона світу за версіями WBO, IBO, IBF «сталевого молота» Володимира Кличка і зухвалого англійського боксера - володаря титулу WBA Девіда Хея

Укрпиво против детей!

Зробимо Україну Чистою!
Чистой от алкоголя и человеческой плесени , которая за "бабки" спаивает наших
детей и учит этому делать учителей!

- 8 февраля в Пуще -Водице концерн "Укрпиво" собрал 300 учителей с 15 областей Украины (Оплатив дорогу , проживание, питание и подарки!)

Они провели семинар на тему:
Как бороться с детским алкоголизмом!!!???
Методичка получена мною на семинаре. (Подчеркнуто мною)
Читайте и учитесь как спаивать детей!
.И помните, что Украина заняла 1-е место в мире по детскому алкоголизму!
Слава Украине!          
                                                                                                                

раз

Комментировать » Комментариев (0)



  



 

ВГМО «Здорова Україна»

м. Київ, Кошица, 11

моб.: 097-956-07-66

http://www.zdorovaukraina.org.ua/zdorovaukraina@bigmir.net

Последние фотографии